10 трика за почистване

Има много съвети, трикове и решения за почистване на вашия дом. Съставихме списък от 10 полезни съвета, които ще намалят времето за почистване. Ако все пак това не ви е достатъчно, винаги може да наемете екипи за почистване на адрес товарнипревози.com.

Ето, какво още ви е необходимо:

  1. Гумените ръкавици са чудесни за прибиране на животински косми

Премахването на животински косми от дрехи и тапицерии може да отнеме много време. Това е процес поради това колко коса за домашни любимци се събира към повечето повърхности. Спестете си караницата и навлажнете чифт гумени ръкавици. Ще откриете, че козината на вашия домашен любимец ще се прилепне към ръкавиците с лекота.

  1. Почистете душ главата с оцет

Добавете достатъчно оцет в найлоновия плик и поставете душовата глава в него. Използвайте лента, за да закрепите плика около душа. Оставете оцета да разяде мръсотия през цялата нощ, а на сутринта ще намерите лъскава и чиста душ глава.

  1. Мокри кръгове от чаши, върху мебелите

Ако имате мокри кръгове, върху дървени повърхности, използвайте сешоар, за да се отървете от тях. Отстраняването става в резултат на изсушаване на влагата от дълбините на дървесината. След около петнадесет минути сушене пръстените ще изчезнат.

  1. Сода и оцет

Смесете равни количества сода и оцет. Този инструмент е чудесен за почистване на всякакви форми на мръсотия, създадени навсякъде.

  1. Почистете микровълновата с лимони

Напълнете купа с 500 мл вода и сок от два лимона и поставете в микровълновата. Включете микровълновата печка с максимална мощност за пет до десет минути. След това трябва да избършете микровълновата с хартиена кърпа или кърпа.

  1. Почистете повърхността на печката с оцет

Пригответе смес от оцет и вода едно към едно и я използвайте за почистване на вашата печка.

  1. Валяк за почистване на дрехи – чудесен помощник

Ролките за дрехи са чудесни за употреба, върху предмети като абажури и възглавници. Прахът, събран върху домакински предмети, лесно се отстранява с лепкава валяк.

  1. Алкохолът премахва петна

За да използвате алкохола като средство за отстраняване на петна, най-добре е да го напълните със спрей бутилка. Напръскайте алкохол по петно ​​върху диван или друга тапицерия и го избършете с чиста твърда четка.

  1. Почистете тоалетната си с Coca-Cola

Coca-Cola е ефективно почистващо средство за тоалетна. Налейте Coca-Cola в тоалетната и внимавайте. Това е най-лесното премахване на плака. Работи по-добре от повечето търговски тоалетни.

  1. Използвайте лента за премахване на трохи и прах.

Залепващата лента е ефективна за премахване на мръсотия, прах и трохи. Прилепването на прах към повърхността се отстранява лесно, когато се използва лепилна лента. Просто намерете най-ефективния размер, поставете лентата и бързо я премахнете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *