Интериор с акцент индивидуалността и надграждането на стари неща

По някаква причина, чувайки думата „поправяне“, коленете ни се огъват и ръцете ни започват да треперят. Това асоциираме, с колко време, усилия и пари ще ви отнеме, за да актуализираме интериора на дома?

Днес, обаче за вас ще кажем какви интериорни стилове са актуални тази година. Освен, че са модерни, те са и ниско бюджетни. Може да актуализирате или освежите интериора самостоятелно без особени разходи. Предлагаме ви първо да започнете с разчистване на помещенията от всичко старо и излишно. Това може да е с хамалски екип за изхвърляне на покъщнина от апартамент и етаж.

Интериорни стилове, които ще бъдат модерни през 2020 г.

  1. Естественост и оригиналност

Не претоварвайте интериора, този стил се характеризира с минимализъм и простота. Добавете антични продукти или възстановете старите мебели, защото вече знаете, че е по-добре да украсите къща със собствените си ръце, отколкото да купувате дизайнерски разработки за много пари. Може да приложите декоративна тухла, дървени греди, да инсталирате състарени метални мебели, да залепите стенописи, които имитират всякаква повърхност: от кожа или козина на редки животни до голи бетонни стени. Комбинирайте несъвършеното: груба тухла по стените и мека мебел в нежни флорални цветове, сурова дървесина по пода и блясъка на мебелите от стъкло. Вашата цел е максимална близост с природата и трябва да бъде постигната с помощта на „надграждане“ на стари неща или имитации на антики.

  1. Комфорт и сдържаност, строгост и любов към природата

Отново ще се съсредоточим, върху простотата и оригиналността: интериорът в скандинавски стил на върха на популярността през 2020 г. Хармония на прости линии и форми, максимално пространство, задължителна функционалност на всички мебели. Използвайте леки, фини и елегантни детайли, разредете студените и естествени нюанси с ярък декор или сувенири. Добавете още растения към къщата си в саксии на пода и первази на прозорците, обърнете по-малко внимание на декора на прозорците, подредете зониране с прегради и интериорът на вашия апартамент ще се промени коренно.

  1. Стилът, създаден от самата природа

Не е необходимо да измисляте най-сложните комбинации от цветове и текстури, които биха могли да се използват в интериора. Природата е направила всичко за вас. Използвайте стила „Огледай се“ във вашия интериорен дизайн и домът ви ще блести със слънчева светлина. Той ще блести с дъждовни капки, изпълни с чара на гората и нежността на младата трева.

За да аранжирате точно по тези методи дома си, разчистете интериора от старите неща. Изхвърляне на покъщнина 088 888 2000 с чистачи.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *