модерен интериор

Интериорният дизайн е модерен

Модерният дизайн в интериора има подчертан изтънчен вкус. Декорът в такива интериори винаги изглежда специален: елегантен и спокоен, спокоен и прагматичен.

Неутралните цветове, елегантните мебели, красивите детайли и уютната атмосфера са основните критерии за модерност. Нека да разберем какво друго се отнася като негова функция.

Ако планирате изхвърляне на стари мебели в София, обърнете се непременно към специалисти.

Модерен интериорен дизайн: основни аспекти

Интериорът в стил Арт Нуво донякъде напомня за класиката. Тази тенденция обаче е по-елегантна. Има по-плавни линии и много интересни детайли, които са основните характеристики на този стил.

Например, лампи от асиметрични форми, столове с изящни извити крака и изразителни аксесоари, направени от порцелан, керамика или мед.

Интериорният дизайн е модерен

Модернистичната всекидневна понякога прилича на музей, където всички предмети са подредени. Сред мебелите са „антични“, а декорът има монументален вид.

Този стил може да бъде наречен произведение на изкуството. Всички елементи в дизайна имат специален чар, изработен от естествени материали и декорирани в успокояващи цветове, а стените са украсени с картини.

Модерен стил в интериора: материали и текстури

В дизайна на апартаментите в модерен стил, никога не използвайте твърде ярки цветове, предпочитайте сиви, кафяви и бежови тонове.

Що се отнася до моделите, те също трябва да бъдат прости и разбираеми, геометрията е позволена, но се използват предимно твърди текстури.

Стените са украсени с монотонен тапет, светла боя или мазилка.

Модерен стил в интериора

На пода, като правило, винаги има поставени паркет или ламинат в сянка на дървено покритие, което хармонично ще се съчетава със стените.

Но има и изключения. В провинциални къщи с просторна всекидневна или кухня-трапезария подът може да бъде украсен с гранит. И това е напълно оправдано, тъй като подът често служи като основа на дизайна и затова трябва да бъде красив, издръжлив и представителен.

Освен това, плочките в кухнята в стил Арт Нуво могат да избират различни опции:

гланцово и матово покритие;

с имитация на дървена или гранитна структура;

в черно и бяло.

А в кухнята работната повърхност изглежда много впечатляваща, както и плота на масата, украсен с естествен камък.

Ако към всичко това добавим услугите от depo.bg може да преобразите и най-запустялата и стара къща в приказен замък. Опитайте, няма да сгрешите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *