Примери за стилен дизайн за малка кухня

Всяка жена мечтае за стилна и голяма кухня, но уви не всяка може да разполага с такава. Затова подготвихме някои примери за стилен дизайн, дори в най-малката кухня:

Започнете с цветовете:

Черно и бяло – печеливша комбинация, която винаги е с подходящ дизайн на стаята. Ако изберете тези цветове, опитайте да купите ярки сервизи, които ще създадат чувство за положителен старт сутрин. Освен това, трябва да сте подготвени за често почистване.

Зеленият е цветът на здравето и свежестта. В тази кухня вероятно ще искате да готвите здравословна храна.

Такава кухня е идеална за любители на музика, творчески личности и ученици-студенти. Вечер ще може да научите дори лекциите си в нея.

Ако кухнята е твърде малка, може да изнесете хладилникът на балкона. Хладилникът може да е скрит. Домакинските уреди често заемат твърде много място, макар и често да не се използват. Харесва ли ви в ресторантите и вечерите след работа? Тогава защо да се нуждаете от трикамерния гигант? Скрийте хладилника и газовият котлон в кухненските шкафове.

Използвайте стените за съхраняване на прибори. Бъдете стилен и ефективен домакин.

Заложете на кухненски трансформатор. Опитайте се да откриете и демонстрира чудесата си в кулинарните умения с по-малко уреди за кухнята, но с най-полезните от тях.

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *